کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه متهم به ۴۶ فقره سرقت پلاک خانه در مشهد دستگیر شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) واژگونی قایق در ولایت ننگرهار افغانستان ۲۰ قربانی گرفت ویدئو | لحظه دستگیری سارق خودرو توسط مردم در تبریز افزایش آموزش‌های مهارتی به ساکنان حاشیه شهر در خراسان‌رضوی والدین هلی کوپتری و  فرزندان گلخانه‌ای چه ویژگی‌های دارند؟ یک‌سوم دانش‌آموزان خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه‌های اوقات فراغت قرار می‌گیرند خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در حال اجراست؛ معوقات پرداخت می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ماجرای پیک‌موتوری که گرفتار سارق موتورسیکلت در مشهد شد افزایش جمعیت، نیازمند کاهشی شدن طلاق است کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) «معلم بلاگری» از تهدید تا فرصت اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام‌رضا(ع) در مشهد(۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وجود ۱۲۳ ساختمان ناایمن در مشهد
سرخط خبرها

شناسایی ۱۴ بیمار مشکوک به تب کنگو در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۳۶۵۴
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
شناسایی ۱۴ بیمار مشکوک به تب کنگو در خراسان رضوی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از شناسایی چهارده نفر بیمار مشکوک به ابتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کنگو در سه ماهه ابتدایی امسال در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد خبر داد.
ناصر امینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا این را هم گفت که ۹ نفر مبتلای محتمل نیز در این مدت شناسایی شده‌اند و یک نفر نیز به‌طور‌قطعی به این بیماری ویروسی مبتلا شده است.

او درباره آمار ابتلا به این بیماری در دو سال پیش نیز اظهار کرد: در سال‌۱۴۰۰ آمار افراد مشکوک به ابتلا به تب کنگو، ۱۰ مورد و افراد محتمل هفت مورد بوده و هیچ مورد قطعی وجود نداشته است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد ادامه داد: این آمار به‌ترتیب در سال گذشته به بیست مورد مشکوک و چهارده مورد محتمل افزایش یافته است و از مجموع آمار این افراد، چهار مورد مبتلای قطعی به تب کنگو داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه خوشبختانه در دو سال اخیر و سه ماه ابتدایی امسال مورد فوتی ناشی از تب کنگو در استان نداشته‌ایم، گفت: اگرچه تا مهر و آبان احتمال ابتلا به این بیماری وجود دارد، اما در شش ماه دوم سال آمار این بیماری ویروسی کاهش پیدا می‌کند.
امینی با تأکید بر اینکه نباید کشتاری خارج از کشتارگاه انجام شود، بیان کرد: عمده‌ترین راه انتقال این بیماری از طریق کنه است. البته ممکن است از انسانی به انسان دیگر نیز منتقل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->